perjantai 21. kesäkuuta 2013

Lomille lomps

Vihdoinkin on tällä erää viimeinen työpäivä takana, ja kesäloma voi alkaa. Lomatoiveita kertoessani sanoin kaleerin kapteenille, että haluaisin jäädä lomalle juhannuksen jälkeen, mutta jonkinlaisen kommunikaatiovirheen vuoksi hän käsitti, että pitäisin myös koko juhannuksen lomaa. Ei se mitään; sopii se näinkin, vaikka juhlapyhistä saisikin hyvän palkan.

Onneksi emännällä oli varasuunnitelma valmiina. Hänellä on perinteenä mennä vanhempiensa ja muiden sukulaistensa kanssa suvun mökille tuonne... olikohan se Kouvolan lähellä. Kumminkin siellä pörrää laskuvarjojääkäreitä helikoptereillaan vähän väliä.

Siellä niillä on hirsimökki keskellä metsää pienen järven rannalla kaukana kaikista häiriötekijöistä, ja sinne olisi tarkoitus lähteä. Varmaan siellä paistetaan makkaraa, saunotaan, pelataan seurapelejä, kompuroidaan pää edellä järveen alkoholinarkoosissa, ja mitä juhannuksena nyt on yleensäkin tapana tehdä. Vesi ei kyllä ole lämmennyt vielä niin paljoa, että voisin vapaaehtoisesti mennä uimaan.

Tekemisenpuutetta lieventääkseni otan lukemistoksi mukaan Dmitri Gluhovskin Metro 2033:n, mielenkiintoiselta vaikuttavan ja suuren suosion saaneen venäläisen scifikirjan. En tiedä, aikooko emäntä ottaa mukaan mitään tietotekniikkaa, joten voi olla, etten pääse blogaamaan paikan päältä, mutta samapa tuo. Tuskin siellä mitään välitöntä raportointia edellyttävää tulee vastaan.

Tässä vielä pari nättiä järvimaisemakuvaa, jotka otin kyseisen paikan laiturilta keskiyöllä viime vuonna. Laittakaa vaikka taustakuvaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti