lauantai 17. elokuuta 2013

Isot tissit

Saas nähdä, kuinka huimaan nousukiitoon blogini kävijämäärä singahtaa tuon otsikon ansiosta.

Asiaan. Meillä on tapana katsoa TV:tä ruokaillessa. Tänään emännällä oli kiire kaverinsa tupareihin, emmekä ehtineet katsoa nauhalta mitään kokonaista ohjelmaa, vaan piti tyytyä katsomaan, olisiko siellä menossa mitään hetkellisempää viihdykettä.

Eipä sieltä mitään tullut, paitsi yleisurheilun MM-kisat, joita emäntä sitten halusi katsoa. Tiedätte, mitä mieltä minä olen yleisurheilusta. Suostuin kuitenkin siinä tapauksessa, että sieltä tulee naisten kisoja. Tulihan sieltä, nimittäin korkeushyppy. Sitä katson mielelläni, koska korkeushyppääjänaiset ovat yleensä hyvin nättejä.

Venäjän Irina Gordeeva (lausutaan Gardeejeva).

Tuohon emäntä älähti vastalauseen. Väitti, että eihän niillä rimpuloilla ole edes mitään muotoja. Tästä päästäänkin päivän aiheeseen, joka minua on ärsyttänyt jo kauan: naiset ovat yleisesti siinä uskossa, että mitä isommat rinnat naisella on, sitä seksikkäämpi hän on, ja että miehet pääsääntöisesti haluavat naisen, jolla on mahdollisimman isot rinnat.

Se ei pidä paikkaansa.

Miesten huomio toki kiinnittyy helposti isoihin rintoihin varsinkin, jos niitä verhoavan vaatteen kaula-aukko on paljastava, ja niitä on mukava katsella. Se ei kuitenkaan tarkoita, että miehen mielestä isot tissit olisivat tärkeitä tai edes toivottavia kokonaisuuden kannalta. Kyllähän naisetkin aina tsekkaavat, millainen pullistuma miehen lahkeessa on, mutta silti monet valitsevat mieluiten sen miehen, jolla on isoimmat tulot.

Minä voin kertoa faktatietoja, koska olen aikoinani tehnyt galluptutkimusta aiheesta netin keskustelupalstoilla. Alla yksi tekemistäni kyselyistä pylväsmuodossa. Kyseessä ei ollut mikään kaveripiirille esitetty kysymys, vaan vastaajia oli useita satoja. Ylin viiva tarkoittaa, ettei vastaajalla ole mitään suosikkikokoa, ja siitä alaspäin mennään pienemmästä suurempaan.


Huomaamme, että n. joka kymmenes (hetero)mies on sitä mieltä, ettei rintojen koolla ole oikeasti mitään väliä. Yllättäen on myös niin, että erittäin isoista rinnoista pitää vain muutama prosentti miesväestöstä. Vielä yllättävämpää on, että lähes samankokoinen segmentti pitää täysin lattarintaisista naisista.

Loput 80-85 % äänistä jakautuvat enemmän tai vähemmän tasaisesti vaihtoehdoille "keskimääräistä pienemmät, mutta silti jotain", "keskikokoiset" ja "keskikokoista isommat, mutta ei kuitenkaan ihan valtavat". Käytännössä kaikki ovat sitä mieltä, että muoto on tärkeämpää kuin koko.

Nyt kun faktat on lyöty pöytään, toivoisin naisten lopettavan 1) miesten haukkumisen siitä, että kuolaavat vain isotissisten naisten perään, ja 2) solakampien naisten haukkumisen rumiksi ja epänaisellisiksi liian pienten tissien johdosta. Tiedän, että naiset ovat huonoja havaitsemaan loogisia ristiriitoja, joten kerrottakoon, että tuossa on nyt sellainen.

Lopuksi: pelkään, että Googlen kautta blogiini tämän artikkelin johdosta eksyneet lukijat syyttävät minua harhaanjohtavasta markkinoinnista. Sen välttääkseni, tässä viehättävä assistenttini Denise:


6 kommenttia:

 1. Närpes varg (heh,heh)18. elokuuta 2013 klo 15.09

  Varmaan tässä tissi-asiassa pätee Gaussin käyrä siinä missä muissakin asioissa. Itse panin nuorena merkille, että lattarintaiset tai hyvin pienirintaiset naiset olivat kaikkein villeimpiä ja parhaimpia sängyssä, kun taas tosi isotissit tuppasivat lahnailemaan. Kuvittelivat varmaan, että niissä tisseissä on tarpeeksi erotiikkaa. Ei se kyllä ihan niin ole. Vähän veikkaan, että assistenttisi Denise ei paljon osallistu sängyssä, kun hän on tottunut siihen, että kaikki miehet vilkuilevat rintoja. Totta helvetissä jokainen terve mies ainakin vilkaisee rintavarustuksia, mutta tosi harva heistä tekee sen pidemmälle meneviä johtopäätöksiä naisen muista avuista.
  Itse asiassa tissikoolla ei ole mitään väliä, jos nainen on fiksu ja hilpeä. Kannattaa funtsia millaista olisi elää mököttävän tyhjäpään kanssa loppuelämä, vaikka hänellä olisi millaiset tissit tahansa.

  Kiitos, Scorpion muuten siitä Korhos-casen käsittelystä. Taidamme olla aika monista asioista yhtä mieltä.

  VastaaPoista
 2. Huomenta, Närpes varg, ja tervetuloa kommentoimaan. Taidatkin olla ensimmäinen kommentoijani, jota en tunne netin ulkopuolelta.

  Niin, makunsa kullakin. Tiesin jo tutkimusta tehdessäni, että naiset murehtivat aivan liikaa tissien kokoa, mutta silti tuli minullekin lievänä yllätyksenä, että pienet rinnat ovat aivan yhtä suosittuja, elleivät jopa suositumpiakin, kuin isot. Joskus naiset tosiaan ovat tietävinään paremmin, mistä miehet pitävät. Sitä asiaa sivusinkin jo aiemmin, jos huomasit: http://pekanporstua.blogspot.fi/2013/08/miesten-ja-naisten-eroista-laski.html

  Eihän kukaan täysipäinen mies tee lopullista naisvalintaa utareiden tai muunkaan pärstäkertoimen perusteella, mutta jonkinlainen preferenssi on kaikilla, ja tutkimukseni tarkoitus olikin selvittää nimenomaan, millainen ulkonäkö miehiä miellyttää. Niinpä gallupin ensimmäistä vastausvaihtoehtoa ei pidä tulkita muodossa "ei haittaa, jos on pienet tissit, kunhan muuten kaikki on kohdallaan", vaan "pieni- ja isorintaiset naiset miellyttävät silmääni ihan yhtä paljon".

  Eipä mitään, Hesari antaa ärsyttäviä kolumneja käsiteltäväksi jatkuvalla syötöllä. Yhdenmielisyytemme on tullutkin havaittua jo Ykänkin blogissa. Et itse ole ajatellut ruveta bloggaamaan?

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggariksi tältäkin suunnalta. Lisäsin blogisi omiin Suositeltaviin Lukemistoihin, ja tosiaankin tuo Korhosen kansainvälisyyden kaipuu tuli sulla niin hyvin käsiteltyä, ettei mulla siihen ole lisättävää.

  Tähän nimenomaiseen juttuusi vastaan kuvalinkillä:

  http://www.tshirthell.com/images/contestpics/a425_007_win_sep_thumb.jpg

  VastaaPoista
 4. Huomenta, Ykä. Kiitos, ja tervetuloa kommentoimaan sinullekin. Suosittelusi aiheuttaa jonkin verran suorituspaineita, kun lukemaan alkaa eksyä muitankin kuin äiti, sisko ja työkaveri, joten pyrin pitämään tasoa yllä.

  Kuvasi on erittäin osuva. Tuo aspekti jäikin käsittelemättä, mutta onhan se niin, että monen miehen mielestä pieni peppu on tärkeämpi kuin isot rinnat, jos noista kahdesta pitää valita. Itsekin lukeudun heihin.

  VastaaPoista
 5. Iltaa, ja kiitos kommentistasi. Sinäpä sen sanoit.

  VastaaPoista