maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lesboilua munasillaan

Jokaisen blogistin velvollisuus on tasaisin väliajoin käydä läpi lista Google-hakusanoista, joiden kautta hänen bloginsa on löydetty. Sitten listasta pitää poimia hauskat tai jotenkin muuten erityiset tapaukset ja vastata niihin nasevasti.

Tehdäänpä siis se täälläkin. Jotkut tietysti voivat olla sitä mieltä, että tällainen ei ole ollenkaan omaperäistä ja muutenkin wanha witsi, ja siksi tyylitöntä. He voivat mennä lukemaan fiksumpien ja tyylikkäämpien ihmisten elämästä vaikka Seiskasta, koska minun mielestäni tämä on edelleen hauskaa. Mutta katsotaanpas, mitä löytyy:

1. lesboilua

Käsi ylös ne, jotka olivat yllättyneitä siitä, että tämä on suosituin hakusana, jopa suositumpi kuin blogini nimi. Eikö yhtään kättä nouse? En uskonutkaan. Onhan tästä ennenkin ollut puhetta. Mitäpäs se minulle kuuluu; asiakaspalvelun rautaisena ammattilaisena tehtäväni on vain antaa yleisölle sitä, mitä se haluaa. Siispä:


Hauska juttu: Fox-kanava käytti Amerikassa tuota kuvaa propagandana homoliittoja vastaan tajuamatta, että siinähän on lesbopari. Sinänsä olen kyllä aina ihmetellyt, että jos lesbot eivät tykkää miehistä, minkä takia ne sitten tykkäävät naisista, jotka näyttävät ihan miehiltä? Kaappiheteroita nuo tuollaiset ovat.

3. munasillaan

Lesboilun vielä sulatan, mutta nyt ihan oikeasti hei. Joku roti tuohon touhuun.

Hei beibi, how you doin'?

4. pekan puolikas

Pahoitteluni, mutta minusta ei saa puolikkaita. Olen hardcore, olen all or nothing.

Tulokset 2, 5 ja 6 olivat blogini nimen eri väännöksiä, joten ei niistä sen enempää. Siinä olivatkin kaikki hakusanat, joilla blogini löydetään toistuvasti ja säännöllisesti. Seuraavaksi muutamia poimintoja satunnaiskävijöiltä:

10. beer on a table
11. beer on table
12. beer on the table
15. half beer
16. kalja

Taitaa olla porukalla jano. Onneksi juhannus on ihan kohta.

17. kaupan ja palvelujen maisteriohjelma

Nyt ei voi kyllä myydä kuin eioota. Omat pääaineeni ovat vaihdelleet avaruustekniikasta tähtitieteen kautta eteläslaavilaisiin kieliin, mutta tuollaista en ole vielä kokeillut. Toivottavasti kuitenkin löysi, mitä etsi.

20. naimaan

Treffipyynnöt ainoastaan kuvan kanssa, kiitos.

23. teloitus

Yksi niistä harvoista asioista, jonka neukut tekivät paremmin kuin jenkit. Amerikassahan onnistutaan tuhlaamaan yhteen venkulaan miljoonia, kun sitä istutetaan kymmeniä vuosia linnassa odottamassa, ja valituspaperit ovat jatkuvasti jossain oikeusasteessa vetämässä. Vielä itse teloitusprosessiin saadaan jollain ilveellä tärvättyä seitsennumeroisia summia, ja jos jotain tiettyä myrkkyä ei satu olemaan varastossa, hommaa lykätään kunnes on.

Neuvostoliitossa mätämuna ammuttiin sen kummempia säätelemättä, ja omaisille lähetettiin lasku käytetystä luodista.

Itse teloituksista tietysti olen sitä mieltä, että niitä tehdään aivan liian vähän.

24. tupac

Pekan radioasema vastaa aina mielellään toivomuksiin hyvästä musiikista.


26. victoria's secret

Kuten sanottua, pyrin antamaan asiakkailleni rahoilleen vastinetta. Tässä taas viehättävä assistenttini Candice, joka esiintyi edellisen kerran blogini luetuimmassa kirjoituksessa:


Palkkioksi hyvästä työstään kävijämäärieni kasvattamiseksi, ylennän tällä ilmoituksella Candicen markkinointipäällikökseni.

27. victorias secre

Opetelkaa nyt jumalauta kirjoittamaan. Te analfabeetit saatte luvan tyytyä Candiceen vaatteet päällä:


Se siitä. Mitä tästä opimme? Emme mitään, mitä emme olisi tienneet jo ennestään. Vanha totuus:


2 kommenttia:

 1. Viitaten tuohon 1. kohtaan, olen itsekin miettinyt homoseksuaalisuuden dilemmaa. Tutkimustuloksiakin löytyy puoltamaan sitä tavan jantterin havaitsemaa tosiasiaa, että homot, sekä miehet että naiset muistuttavat monin tavoin vastakkaista sukupuolta. Tämä ilmeisyys näkyy mm. ihmisten keskimäärin tarkassa kyvyssä tunnistaa muiden seksuaalinen suuntautuneisuus oikein, ja syyt sille ovat mitä ovat. Itse en tiedä niistä mitään, koska homotutkani on varmaan rikki. Joka tapauksessa ongelma on seuraava. Jos koet vetoa omaa sukupuoltasi kohtaan, kuinka löytää ideaalinen kumppani sellaisesta poolista joka kuitenkin muistuttaa keskimäärin suuresti vastakkaista? Entäs kun sellainen löytyy, mutta oletkin itse se vähemmän homoseksuaaliin makuun vetoava puolisko? Tuossa kuvassa vain tuo hujoppi sai nyt napattua itselleen ihanan valkoisiin verhoutuneen morsmaikun. Joo, saattaa sisältää huumoria tai sitten ei.

  VastaaPoista
 2. Iltaa, kuka oletkaan, ja tervetuloa kommentoimaan.

  Voi olla, että jos henkilö vaikuttaa stereotyyppiseltä homolta, hän on todennäköisesti homo. En kuitenkaan ole vakuuttunut, että se toimisi toisinpäin, eli että kaikki homot olisivat päällepäin tunnistettavissa. Homomiehiä tiedän hyvin vähän, mutta lesboja tulee useammin vastaan, ja kyse on tuskin siitä, että lesboja olisi enemmän, vaan että homot eivät osoita suuntautumistaan julkisesti niin herkästi. Siinähän voisi vaikka tulla turpaan.

  Mutta kuitenkin, oma havaintoni on, että lesbot jakautuvat aika tarkasti puoliksi kauniisiin naisiin ja ns. rekkalesboihin. Oletan sen perusteella, että homomiehetkin jakautuvat samoin puoliksi normaalinnäköisiin miehiin ja ns. hintteihin. Voi ollakin, että ulospäin näkyvä homous on tietoinen identiteetti; en nyt mitenkään tarkoita, että homous olisi valintakysymys, vaan että niillä, joille homous on jotenkin merkittävä osa persoonaa, on oma alakulttuurinsa, johon kuuluu tietynlainen habitus.

  Tuo onkin mielenkiintoinen kysymys, millaisista kumppaneista homot ja lesbot kiinnostuvat. Voiko asiaa edes verrata heteroiden parinmuodostukseen?

  VastaaPoista