perjantai 13. syyskuuta 2013

Miesten ja naisten eroista: treeni

Joskus alkuvuodesta kopioin emännälle pari jumppavideota. Hiljaa siellä takarivissä, nykyään niitä on sellaisiakin, joilla mies voi treenata menettämättä katu-uskottavuuttaan.

Emäntä sitten kokeili, kun olin aikani suositellut, mutta ei ollut vaikuttunut. Hän teki molemmat putkeen, ja valitteli, että ne olivat liian kevyitä. Ihmettelin suuresti, koska minut ne vetävät yksinäänkin piippuun, ja selitys, että hänellä olisi parempi kunto kuin minulla, on melko epätodennäköinen.

Mysteeri ratkesi, kun pääsin katsomaan vierestä hänen treeniään. En selitä sen tarkemmin, mutta sanottakoon, että se toi kirkkaasti mieleen tämän videon:


(Tänään voi kirjoittaa tällaisia blogauksia, koska flunssaisena joudun muutenkin nukkumaan sohvalla. Pakurikääpää en ole saanut vielä hankituksi, vaikka sellaista joku suositteli kommenteissa edellisen sairastumiseni yhteydessä, koska en ole ehtinyt käydä Pohjanmaalla.)

2 kommenttia:

  1. Höh, ei tuo näy enään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos huomautuksesta. Alkuperäinen oli hävinnyt Youtubesta, joten yritin vaihtaa tilalle jonkun epävirallisen tahon lataaman version. Jotain se vieläkin näyttää nikottelevan, joten jos ei tämäkään toimi, suora linkki on tässä:

    https://www.youtube.com/watch?v=0hG5hZQOvpg

    VastaaPoista