lauantai 21. syyskuuta 2013

Kysy, Pekka vastaa

Porstuaan on jälleen tullut kyselyitä mitä monipuolisimmista aiheista. Voisin tässä tilastoida, kuinka monella tavalla sana "tissit" on mahdollista kirjoittaa väärin, tai pohtia, millainen tyyppi googlettaa alastonkohtauksia Big Brotherista. Ihan oikeasti, kyllä netissä olisi alastonkuvia sellaisistakin ihmisistä, jotka eivät näytä gay pride -paraatin ja miinanraivauspanssarivaunun kolaripaikalta.

En nyt viitsi, vaan koska joukossa on ollut ihan järkeviä ja aiheellisiakin kyselyitä, jotka ansaitsevat tulla käydyksi läpi huolellisesti, aion nyt antaa hyviin kysymyksiin asiallisia vastauksia. Asiallisia kohtuuden rajoissa, tietenkin.

tatuointi malleja miehille

Tatuointeja käsittelin viimeksi täällä. En nyt osaa sanoa, minkälainen tatuointi kannattaa ottaa, mutta voin kertoa, millaista ei ainakaan kannata ottaa. Ensimmäisenä tietenkin aasialaiset kirjoitusmerkit. Oletko koskaan nähnyt kiinalaista, jonka hauikseen on kirjoitettu suomeksi "viisaus", "rakkaus", "karjalanpaisti 14,90 €" tai mitä näitä nyt on? Jos näkisit, ottaisitko hänet vakavasti? Niinpä.

Kun nyt teksteistä puhutaan, englanninkielisetkin kannattaa jättää ottamatta. Et kuitenkaan osaa englantia niin hyvin kuin luulet, ja sitten lopputulos tarkoittaakin ihan mitä sattuu tai ei yhtään mitään. Vähintään määräiset artikkelit menevät väärin, ja sitten tatuoinnissasi onkin vahva venäläisaksentti.


Tyttöystävän nimeä ei kannata ottaa tatuointina, vaan paljon romanttisempaa on kaivertaa se itse omaan nahkaansa puukolla. Jos nyt kumminkin otat sellaisen tatuoinnin, pidä mielessä, että ei suhteenne todennäköisesti kauaa kestä kuitenkaan. Suhteen päättyessä pelimies ei poistata tatuointia, vaan vetää viivan vanhan nimen yli ja tatuoi uuden tyttöystävän nimen siihen viereen seuraavaksi.

Muista myös, että et kuulu mihinkään Tyynenmeren alkuasukasheimoon, joten jätetään ne tribaalit maorisotureille, jooko?

miksi paino ei putoa

Painonpudotusta olen aiemmin käsitellyt täällä. Periaatteessa se on yksinkertaista, eikä epäonnistuminen voi johtua kovin monesta asiasta, mutta jos on väärät pohjatiedot, ongelmaa voi olla vaikea paikallistaa. Termodynamiikkakin on helppoa, mutta ei siitäkään tule mitään, jos ei tiedä, millä taulukkokirjan sivulla laskukaavat ovat. Mutta katsotaanpas.

a) Söitkö aikaisemmin bigmac-aterioita, ja nyt laihduttaessasi syöt bigmac-aterioita salaatin kera? Ei riitä, kaloreiden kokonaissaantia pitää vähentää.

b) Menetkö salille kahdeksikymmeneksi minuutiksi tekemään hauiskääntöjä kilon punteilla ja pari sarjaa reisien lähentäjiä, ja hyvän treenin jälkeen palkitset itsesi sacherkakulla? Ei riitä. Treeniä ei saa lopettaa sitten, kun lihaksissa alkaa tuntua poltetta, vaan silloin se vasta alkaa. Vasta silloin siitä on hyötyä; se helposti menevä alkuvaihe on vain lämmittelyä.

c) Syötkö terveellisesti ja liikut kunnolla, mutta et halua luopua tavastasi juoda päivässä litraa kaljaa tai siideriä? Alkoholi, varsinkin miedot alkoholijuomat, pitää jättää pois, jos tosissaan haluaa laihtua. Ei kaljamaha ole tyhjästä nimitystään saanut.

d) Oletko ollut dieetillä jo kolme päivää, eikä muutosta vieläkään näy? Kilo viikossa on ihan hyvä tahti, ja sellaista voi jopa jaksaa pitää yllä myöhemminkin, etteivät pudotetut kilot tule heti takaisin.

Noilla pitäisi päästä vauhtiin.

natsien rotuoppi

Pääpiirteiltään samanlainen kuin vihreiden rotuoppi, mutta kolmella eroavaisuudella.

I) Natsit julistavat avoimesti valkoisten ylivertaisuutta, kun taas vihreiden virallisessa propagandassa rotujen paremmuusjärjestys ja ylipäänsä rotujen olemassaolo kiistetään jyrkästi.

II) Natsien mielestä valkoihoiset ovat yksiselitteisesti paras rotu. Vihreille sen sijaan valkoiset ovat kuin korttipakan ässä, joka voi olla ykkönen tai neljätoista, kumpi vain tilanteeseen paremmin sopii. Valkoiset ovat vihreiden rotuhierarkiassa pohjalla, kun keskustellaan kansojen geneettisistä, historiallisista tai kulttuurillisista kontribuutioista maailmalle, mutta kärjessä silloin, kun mietitään, kenen tehtävä on laittaa maailma järjestykseen ja kenen rahoilla se tulisi tehdä.

III) Natsien johtopäätös on, että valkoisella herrakansalla on oikeus valloittaa maailma ja tappaa/alistaa muut rodut. Vihreiden mielestä valkoisella herrakansalla on velvollisuus pitää huolta muiden rotujen edustajista ja holhota niitä, koska niiden ei voida olettaa voivan ottaa vastuuta tekemisistään, saati ajatella ja toimia objektiivisesti ilman uskontonsa ja kulttuurinsa kahleita.

suomen kansalaisen perusoikeudet

Suorana seistä ja kaatua.

seksin osto hinnasto

Isot pojat kertoivat joskus, että 50 € / 30 min on melko normaali taksa. Toki kysynnän määrä ja tarjonnan laatu vaikuttavat huomattavasti, eikä alle kympin tarjouksiin kannata tarttua, koska hyvää ei saa halvalla. Toisaalta nelinumeroisia summia kannattaa käyttää lähinnä maailmanluokan pornotähtiin Charlie Sheenin tyyliin, ja silloin kyse on lähinnä samasta asiasta kuin samoissa hintaluokissa pyörivän satavuotiaan konjakin maistamisesta. Tuskin se laadultaan on niin paljon erinomaisempaa, mutta voipahan sanoa kokeilleensa.

huora missä on

Naapurin pojat lähestyivät vielä toisellakin kysymyksellä, mutta tällä kertaa en valitettavasti voi auttaa. Sen verran voin kuitenkin neuvoa, että kauppoja ei sitten kannata sopia prostituoidun edunvalvojana toimivan tummemmanvärisen ja/tai suomea vieraalla aksentilla puhuvan miehen kanssa. Siitä tulee sanomista.

millainen on kaunis nainen

Myös joku naispuolinen on näköjään esittänyt kysymyksen. Naisten todellakin voi olla vaikea tietää, ovatko oikeasti kauniita vai eivät. Tämä johtuu siitä, että baaritiskillä epätoivoiset miehet kehuvat kauniiksi ihan ketä tahansa. Yksi keino saada jotain osviittaa totuudesta on kysyä miehen mielipidettä seuraavana aamuna uudestaan. Jos et kuule miehestä enää, et ollut hänen mieleensä.

Mitään tiettyjä kriteerejä ei voi antaa, koska hyvinkin erinäköiset naiset voivat olla yhtäläisen kauniita. Viehättävä assistenttini Katarina toimikoon kuitenkin esimerkkinä yhdenlaisesta vaihtoehdosta.

Feministipiireissä on levitetty propagandaa, jonka mukaan jokainen nainen on määritelmänmukaisesti kaunis. Kuten muillakaan marxistisilla hypoteeseilla, tälläkään ei ole relevanssia tai yhtymäkohtia reaalimaailmaan.

tarkkuusleikkuri

Lopuksi niksi-Pekan palsta. Tarkkuusleikkurista en tiedä, mutta nopeusleikkurin saa aikaan näppärästi kiinnittämällä vihannesveitsen poikittain akkuporakoneeseen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti