sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hauskoja kissavideoita

Flunssa iski. Ei olisi pitänyt tehdä punttitreenejä peräkkäisinä päivinä heti pitkän tauon jälkeen. Minulla on sellainen omituinen syndrooma, että jos kuntoilen liian rankasti muutaman päivän ajan, heti tulee räkätauti, joka pakottaa pitämään viikon tauon. En tiedä, löytyisikö tuohon jokin luontaistuote avuksi.

No ei tämä nyt kovin pahalta vaikuta. Helpottaa varmasti viimeistään siihen mennessä, kun pitää töihin palata. Valitettavasti. Oli miten oli, itse itseäni piristäen, tämänkertaiseen päiväkäskyyn sisältyy söpöjä eläimiä. Eikös sekin kuulu jokaisen blogistin perusvelvollisuuksiin? Tästä lähtee:Lopuksi vielä kaikkien varmasti tuntema klassikko:


2 kommenttia:

  1. Pakurivodka taittaa taudin kuin taudin..
    tv mystikko

    VastaaPoista
  2. Kiitos, pistetään harkintaan ensi kerran varalta. Olen huomannut, että hätätilassa pelkkä vodka ilman pakuriakin auttaa.

    Vanhempieni luona kasvaa sopiva arviolta viiden kilon pakurikääpä, josta pitäisi käydä nirhaisemassa palanen kokeiluja varten. Valitettavasti se on naapurin puolella, mutta tuskin hän huomaa. Sielläpäin on sen verran isot tontit, että tuskin tietää edes koko mötikän olemassaolosta.

    VastaaPoista