maanantai 20. toukokuuta 2013

Tunti turpaan, toinen huilusoittoa

No niin, molemmissa kisoissa meni totutulla tavalla. Mutta antaa mennä. Näin monen vuoden siedätyshoidon jälkeen ei voi enää kovin paljoa harmittaa, ja ainahan seuraavanakin vuonna pääsee kiroilemaan samaa.

Lätkässä Sveitsi olisi kyllä saanut vuorostaan voittaa. Viisujen finaali jäi näkemättä, koska digiboksi päätti konvertoida lähetyksen pätkiväksi pikselimössöksi, joten pitää perustaa arviointi semifinaaleihin. Tanskan kappale oli ihan mukiinmenevä, eikä minulla tällä kertaa ollut vahvaa suosikkia, vaikka Serbian kappale oli kyllä ihan söpö. Tässä heidän alkukarsintaesityksensä (linkitän tämän enkä semifinaaliesitystä, koska tässä vaatteet ovat hienompia):


Koska mikään kappale ei musiikillisesti noussut yli muiden, olisin varmaan äänestänyt ulkonäön perusteella, jolloin ääneni olisi mennyt Ukrainan Zlata Ognevitšille:Muuten, miten ihmeessä Azerbaidzhan pärjää noin hyvin, vaikka sillä ei ole kavereita, joilta saisi kiintiöpisteitä?

Linkitetään nyt vielä viime vuoden suosikkini, Moldovan Lăutar, joka äänestäni huolimatta sijoittui aivan liian huonosti:


Analysoidaanpa kappaleen kertosäettä:

You have never been to my show
You haven’t seen before how looks that trumpet
But the sound goes straight to your soul, gets you out of control
This trumpet makes you my girl


Olenko minä vain mieleltäni kieroutunut, vai onko tuo "trumpet" selvä eufemismi penikselle? Jedwardin vesirajabiisistä en jaksa sanoa mitään, paitsi että on sääli, ettei Irlanti lähettänyt heitä enää kolmatta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti