perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuitua ja suklaata


Jumankauta. Blogi on ollut olemassa vasta tunnin verran, ja kävijöitä on jo 13. Aloitetaanpas sitten, ettei yleisöni tarvitse loputtomiin lueskella pelkkää tervetulotoivotusta.

Sopivasti sattui tulemaan evästäkin Fitnesstukusta. (Tarkoitukseni ei ole mainostaa, mutta ei kai ole mitään syytä jättää mainitsemattakaan.) Tulette huomaamaan, että vaikka aihepiiriltään blogini on virallisesti sekalainen, suuri osa kirjoituksistani tulee käsittelemään syötävää tai treenausta.

Fitness fiberiä tuli pari purkkia. Olen nyt käyttänyt sitä vuoden alusta, koska ei leipää jaksa jatkuvasti mussuttaa, ja muutenkin kuitua pitää syödä niin paljon, ettei lisäravinne ole pahitteeksi. Odottamattomana sivuvaikutuksena huomasin, että se sulattaa tehokkaasti pois sitä jenkkakahvaläskiä, josta on hankala päästä treenillä eroon. (Tosin en ole varma, johtuuko laihtumiseni kuidusta vai muista treeni- ja ruokavaliomuutoksista, mutta olen varma, että tämä mömmö on ainakin osasyyllinen.)

Piparinmakuisia (siis piparkakun, mitä te siellä oikein mietitte? Hävetkää vähän.) Goodlife-proteiinipatukoita laatikollinen. Pirun hyviä. Niitä tulee joskus vetäistyä aamupalaksi, jos on kiireinen päivä tiedossa.

Sitten vielä Fitness choco crispsejä, suklaalla kuorrutettuja tuollaisia soijasta tehtyjä... en nyt tiedä virallista teknistä termiä, mutta Rice Krispiesiä ne muistuttavat koostumukseltaan. Aluksi maku on aika pahvinen, mutta siihen tottuu äkkiä, ja näihin tulee huomaamatta himo.


Koska nautin (en voi sanoa kärsiväni) vakavasta suklaa-addiktiosta, välillä pitää hankkia varastoon tuollaisia terveellisempiä vaihtoehtoja. Näillä pärjää jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti