perjantai 10. toukokuuta 2013

Helou vöörld!

Huomenta.

Minä olen Pekka, kolmekymppinen yliopisto-opiskelija Seinäjoelta, joskin tällä hetkellä valitettavasti joudun asumaan diasporassa Espoossa. Elämänkatsomukseltani ja poliittiselta suuntaumukseltani olen juntti. Tarkempien tietojen ja tunnistusta helpottavien kuvien postausta pyrin välttämään jonkinasteisen anonymiteetin säilyttämiseksi. Ei sillä, että minua haittaisi tulla tunnistetuksi, mutta 1) emäntä kielsi, ja 2) en halua, että töissä tulevat kaiken maailman urpot lässyttämään. Jos joku silti tunnistaa, moikatkaa kun kohdataan.

Varoitetaan heti alkuun, että tässä blogissa ei tule olemaan pointtia tai järkeä, ja sisältöäkin vain satunnaisesti. Kirjoittelen elämästäni blogiin enkä Facebookiin toisaalta siksi, koska kaikilla muillakin on blogit, mutta lähinnä siksi, koska en halua spämmätä ystäviäni ja perhettäni turhalla paskalla. Nyt lukijani, juuri sinäkin, näkevät viestini vain, koska itse aktiivisesti tulevat tälle sivulle. Että turha valittaa.

2 kommenttia:

 1. Iltaa porstuaan!

  Selailinpa tässä muutamien yövuorojen aikana blogisi kokonaan lopusta alkuun. Ihan jokaista postausta en lukenut vaan valitsin mielestäni otsikon mukaan mielenkiintoisimmat ja pakko todeta että minulla on kyllä loistava vainu otsikoiden suhteen. Yhtäkään tylsää, huonoa tai muutenkaan millään negatiivisella adjektiivilla kuvattaa postausta ei tullut vakavista (ja välillä ei niin vakavista) aiheista huolimatta vastaan. Voi kyllä johtua myös siitä että sellaista ei tähän blogiin ole kirjoitettukaan. Alunperin löysin tänne ykän blogin kautta niin kuin ilmeisesti moni muukin ja on mahtavaa että täältä blogistanista löytyy tällaista yhteisöllisyyttä. Mitään asiaahan minulla ei ole ja ajattelinkin vain tuhlata aikaasi kiitosten kautta, monet kerrat hymyilin tahattomasti ääneen. Toivottavasti työsi täällä voiman pimeällä puolella jatkuu vielä pitkään!

  Ps. Kerrothan viehättäville assistenteillesi terveisiä

  VastaaPoista
 2. Iltaa, kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukemaan.

  Joo, meillä blogistanin tässä nurkkauksessa yleisö ei välttämättä ole suuren suuri, mutta tunnelma on lämmin ja hyväntuulinen vakavista aiheista huolimatta. Itse kirjoitan lähinnä omaksi viihteekseni, jolloin teksteistä tulee väkisin enemmänkin humoristisia kuin vakavastiotettavia.

  Muiden kiireiden takia kirjoitustahti on valitettavasti hiipunut hiipumistaan, mutta yritän parhaani, ettei tämä kokonaan kuivahtaisi.

  Terveiset välitetty eteenpäin, kiitoksia sanottiin.

  VastaaPoista