tiistai 21. toukokuuta 2013

Täydellistä pizzaa etsimässä

En tiedä, kuinka pizzanajajat tykkäisivät ajaa 20 minuuttia suuntaansa ilmaisen kotiinkuljetuksen takia, enkä kehtaa kysyä. Niinpä kun kämppä vaihtui, täytyy vaihtua myös vakiopizzerian. Aikaisemmin suosin Helsingin Tapulikaupungissa sijaitsevaa Pizzataikurit-firmaa, ja myös se Puistolan asemarakennuksessa oleva pieni, oliko se Amigo nimeltään, oli hyvä.

Pari kertaa olen nyt Espoonpuoleisesta firmasta tilannut, mutta vaikka kuinka lihaisaa ja mausteista on yrittänyt tilata, perille on toimitettu lätty, joka on maistunut lähinnä maidossa keitetyltä pahvilta. En aio tässä paljastaa syyllisten nimiä, koska a) se ei olisi kohteliasta, ja b) en halua turkkilaista verikostoa niskoilleni. Mistä sitä ikinä tietää, mistä lihasta ne niiden kebabbimöhkäleet on oikeasti tehty.

Nyt on kuitenkin löytynyt lupaava paikka: Karakallion Pizza Center. Tilasin tällaisen Russia pizzan, joka sisältää aurajuustoa, vihreää chiliä, herkkusieniä, kebabbia, oliivia, pippuria ja sipulia. Siinä onkin oikeastaan kaikki, mitä pizzassa kuuluu ollakin, paitsi pepperoni. Pitää ensi kerralla pyytää sitä lisätäytteenä. Hyvää ja täyttävää tämä on; ainoana haittapuolena sanottakoon, että ne pistävät chilit pizzaan kokonaisina. Maku pysy kyllä hyvin tallessa, mutta kun niitä puraisee, ne ruiskauttavat kiehuvaa vettä naamalle.


Oli miten oli, näillä edetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti