tiistai 24. joulukuuta 2013

Pekan joulutervehdys...ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoilleni, niin vakioyleisölle kuin satunnaisille paikallehortoilijoillekin. (Kuva on viime vuodelta. Nyt ei maassa ole enää edes sitä räntää, joka päivällä satoi.)

Pääsin livistämään sivistyksen pariin Peräseinäjoelle joulunviettoon. Täällä on aina mukava olla, koska ihmisiä on niin paljon vähemmän, ja tunnetusti pidot eivät parane jos ei väki vähene. On myös vapauttava tunne, kun kaikki puhuvat normaalisti eivätkä millään vieraalla murteella. Kaikki esimerkiksi ymmärtävät sanan "mihinä" heti ilman, että sitä täytyy toistaa useaan kertaan kovalla äänellä.

Emäntä meni omien vanhempiensa luokse Helsinkiin, tai niin ainakin väitti. Todellisuudessa hän varmaan jäi kotiin pwnaamaan noobeja Ghostsissa tai pelaamaan läpi itse itselleen lahjaksi ostamansa Grand Theft Auto 4:n. No, jokainen rentoutukoon tavalla, jonka itse kokee rentouttavimmaksi.

Uudenvuodenaatoksi pitää palata töihin, mutta siihen asti pyrin olemaan niin rauhassa kuin viimeisiltä rästissä olevilta koulutöiltä pystyn. Palaillaan siis ensi vuonna asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti