tag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post8441531554345336701..comments2024-03-19T01:49:42.506+02:00Comments on Pekan Porstua: Pekka kokkaa 5: TiikerikakkuPekkahttp://www.blogger.com/profile/08671715336304904894noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-10054486068205068012015-06-15T16:09:57.774+03:002015-06-15T16:09:57.774+03:00Huomenta, Lone, ja kiitos kommentista.
Noh, vasta...Huomenta, Lone, ja kiitos kommentista.<br /><br />Noh, vastahan siitä on puoli vuotta, kun tätä pyysit. Pitäisi kyllä leipoa useammin; ainakin valkosuklaakakkuni resepti pitäisi saada kaiken kansan tietoon.<br /><br />Eräs työkaveri lupasi varastaa tankki-ideani, kun näytin kuvaa, joten saa nähdä, jos tämä leviää laajemmaksikin leivontameemiksi.Pekkahttps://www.blogger.com/profile/08671715336304904894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-91730051893029411842015-06-13T13:45:24.503+03:002015-06-13T13:45:24.503+03:00Ohoi, ruokapostaus!
Itse en pahemmin leivo, joten ...Ohoi, ruokapostaus!<br />Itse en pahemmin leivo, joten aineksista en osannut päätellä, että jotain on nyt vinossa tässä tiikerikakussa, mutta pienen hämmennyksen jälkeen purskahdin lopulta nauruun lopputuloksen nähdessäni. Hehe, en odottanut panssarivaunua ollenkaan.<br /><br />- loneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-70134045924684868732015-06-03T19:47:43.150+03:002015-06-03T19:47:43.150+03:00Päivää jpt:lle ja Cheek-fanillekin, ja kiitoksia k...Päivää jpt:lle ja Cheek-fanillekin, ja kiitoksia kommenteista.<br /><br />Tuo rommipaukku kuulostaa sinänsä ihan hyvältä, mutta eilen oli töissä palaveri, ja sen tietää, mitä siitä seuraa. Nyt on krapula, enkä halua ajatellakaan mitään rommijuttuja. Hakiessani rommia kakkua varten nappasin alkosta myös pullon jotain belgialaista luostariolutta, jossa on etanolia n. neljän normaalin kaljapullon verran, mutta se on sitten lauantaille saunajuomaksi ennen töihin lähtöä.<br /><br />Ehkä sitten sotkakakkuun laitan pepeputken. Olen kyllä ennenkin tehnyt täytekakun paistamalla pohjan pellillä tuohon tyyliin, eikä silloin ollut ongelmaa. Silloin tosin taisin käyttää kääretortun reseptiä taikinaan, jolloin ainesmäärät olivat varmaan sopivammat peltipaistamiseen.Pekkahttps://www.blogger.com/profile/08671715336304904894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-16799956604543484302015-06-02T20:35:44.306+03:002015-06-02T20:35:44.306+03:00Pandan lakuritsi on parasta tarkoitukseen. Siinä o...Pandan lakuritsi on parasta tarkoitukseen. Siinä on niitä reikiä kuusi kappaletta, mikä keventää putkea (ei piippua huom!) Bonuksena iso-pepe näyttää ihan gatlin-tykiltä. Mitä aitoudessa menetetään, se katu-uskottavuudella kuitataan.<br /><br />Seuraavaa tiikeriä varten kannattaa käyttää paria irtopohjavuokaa ja paksumpaa torttua. Tuo ohut kerros on vaikea pastaa sopivaksi ja ei tässä mitään kääretorttaa olla tekemässä. Paksummasta tortusta on helppo muotoilla suorakaide ja halkaiseminen on helppoa ja sitten vain kasataan.Cheek on paskaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-18926555699832323582015-06-02T18:21:36.078+03:002015-06-02T18:21:36.078+03:00Nyt kun rommista tuli puhe, niin paras rommipaukun...Nyt kun rommista tuli puhe, niin paras rommipaukun ohje on: otat puolenlitran olutlasin, siihen kippaat 0,375l pullon tummaa martinique rommia, muuki rommi kyll käy, mutta martinique on parasta ja loput 0,125l kokista, sen sitte nappaat naamariin yhdellä hörpyllä niin se tekee kutaa kyll...<br /><br />-jpt- Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-12735469313855200182015-06-02T15:00:58.743+03:002015-06-02T15:00:58.743+03:00Huomenta, Korppi ja Ykä, ja kiitos kommenteistanne...Huomenta, Korppi ja Ykä, ja kiitos kommenteistanne.<br /><br />Tuossa vaiheessa olin tyytyväinen, että ylipäänsä sain jonkinlaisen tykin siihen sojottamaan, enkä ruvennut kaliibereita viilailemaan. Tiesin jo lakupötköä ostaessani, että se on aivan liian lyhyt, mutta parempaakaan en siihen hätään keksinyt. Vielä oli tarkoitus laittaa tornista kurkkimaan joku hääkakun sulhanen tai muu vastaava, mutta niitä ei kaupassa ollut. Luulin, että ylioppilasfiguureja saisi nyt alennuksella, mutta ei.<br /><br />Muuten torni olikin ainoa osa, jonka sain menemään edes suunnilleen niin kuin meinasin, vaikka kaikki muu kuviteltavissa oleva menikin pieleen. Kermankin sain juoksettumaan, kun vatkasin liikaa.<br /><br />Sotkakakku pitää varmaan tehdä myös, nyt kun on asiasta kokemusta ja tietää, mitä virheitä pitää välttää.Pekkahttps://www.blogger.com/profile/08671715336304904894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-50143614527843548522015-06-02T06:15:43.636+03:002015-06-02T06:15:43.636+03:00Voittaa kokki kolmosen. Onko jatkossa luvassa sotk...Voittaa kokki kolmosen. Onko jatkossa luvassa sotkakakku?Yrjöperskeleshttps://www.blogger.com/profile/05308173038964076025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5313063220794440554.post-79845778397144094642015-06-01T21:50:00.096+03:002015-06-01T21:50:00.096+03:00Jo ainesten kohdalla aloin ihmetellä, että mikäs t...Jo ainesten kohdalla aloin ihmetellä, että mikäs tiikerikakku se semmoinen on, josta puuttuu kaakao ja jossa on rommia ja lakritsia. Mutta tämä olikin "sellainen" tiikerikakku, kai lakupöktö oli mittakaavassa oikeaan 88-milliseen kanuunaan?<br /><br />Itse asiassa kakkusi design mustuttaa tornin osalta enemmän king tigeria kuin sitä tunnetumpaa vaunua:<br /><br />http://www.model-making.eu/zdjecia/3/2/1/114_rd.jpgLauri Starkhttps://www.blogger.com/profile/02748366350796622609noreply@blogger.com